Учениците од II 1 одделение го одбележаа денот на планетата Земја 22 Април - Блаже Конески

Адреса: Точила б.б. 7500 Прилеп

Прием на ученици со поднесување на електронска апликација

048 417 755

------------@-------.-----

Точила б.б.

7500 Прилеп

07:30 - 17:00

Пон. - Петок

048 417 755

-----------@-----.----

Точила б.б.

7500 Прилеп

07:30 - 17:00

Пон. - Петок

Учениците од II 1 одделение го одбележаа денот на планетата Земја 22 Април

Денес учениците од II 1 одделение под менторство на наставничката Наташа Димеска го одбележаа денот на планетата Земја 22 Април. Активно учествуваа во работилница под мотото Среќна планета, среќни деца во која учеа за важноста и значењето на чистата и зелена планета и нејзиното влијание врз нашата среќа и здравје.

Коментарите се затворени.