Адреса: Самоилова бр. 15, 7500 Прилеп

Прием на ученици со поднесување на електронска апликација

048 417 755

oublazekoneski@gmail.com

Самоилова бр. 15

7500 Прилеп

07:30 - 17:00

Пон. - Петок

048 417 755

oublazekoneski@gmail.com

Самоилова бр. 15

7500 Прилеп

07:30 - 17:00

Пон. - Петок

COVID19

Најчесто поставувани прашања како да се заштитиме од корона вирусот? Зошто нема настава во училиштето? Како да се заштитиме од корона вирусот? Кои се нашите обврски во домашни услови? Како да се справиме со стравот од вирусот? Да одговориме на првото прашање: Ако одевме на училиште ние ќе требаше да се дружиме еден со друг што подразбира : поздрав со 
Читај повеќе