Честит светски Ден на учителот! - Блаже Конески

Адреса: Точила б.б. 7500 Прилеп

Прием на ученици со поднесување на електронска апликација

048 417 755

------------@-------.-----

Точила б.б.

7500 Прилеп

07:30 - 17:00

Пон. - Петок

048 417 755

-----------@-----.----

Точила б.б.

7500 Прилеп

07:30 - 17:00

Пон. - Петок

Честит светски Ден на учителот!

Во дворот на ООУ “Блаже Конески” изникна посебен цвет! Цвет хранет со многу љубов, почит и взаемна грижа на учениците од III-3 и нивната наставничка Габриела Стевананџија. Цвет како честитка – честит да е светскиот Ден на учителот!

 

 

Коментарите се затворени.