Изработка на пораки по повод 5 Октомври - Светски ден на учителот - Блаже Конески

Адреса: Точила б.б. 7500 Прилеп

Прием на ученици со поднесување на електронска апликација

048 417 755

------------@-------.-----

Точила б.б.

7500 Прилеп

07:30 - 17:00

Пон. - Петок

048 417 755

-----------@-----.----

Точила б.б.

7500 Прилеп

07:30 - 17:00

Пон. - Петок

Изработка на пораки по повод 5 Октомври – Светски ден на учителот

Учениците од II-3 одделение под менторство на наставничката Весна Арсиќ по повод 5 Октомври-Светски ден на учителот изработија пораки преку кои им изразија почит и признание на учителите! Учителите се водечка светлина за учениците. Тие го ОСВЕТЛУВААТ ПАТОТ КОН ИДНИНАТА! ПОТРЕБНО Е ГОЛЕМО СРЦЕ ЗА ДА СЕ ВОСПИТУВААТ И ОБРАЗУВААТ МАЛИТЕ УМОВИ!

 

 

 

Коментарите се затворени.