Денес е 7ми Април - светскиот ден на здравјето - Блаже Конески

Адреса: Точила б.б. 7500 Прилеп

Прием на ученици со поднесување на електронска апликација

048 417 755

------------@-------.-----

Точила б.б.

7500 Прилеп

07:30 - 17:00

Пон. - Петок

048 417 755

-----------@-----.----

Точила б.б.

7500 Прилеп

07:30 - 17:00

Пон. - Петок

Денес е 7ми Април – светскиот ден на здравјето

Секоја година, низ целиот свет се слави овој ден  и се означува со подигање на свеста за здравјето на луѓето.
Учениците од III-4 и V-4 од ПУ Варош заедно со нивната наставничка Елена Стојаноски, го одбележаа денот со активности каде целта беше учениците да ја зголемат свесноста за придобивките од здравиот начин на живеење.
Коментарите се затворени.