Резултати од меѓународен натпревар по Англиски јазик HIPPO - Блаже Конески

Адреса: Точила б.б. 7500 Прилеп

Прием на ученици со поднесување на електронска апликација

048 417 755

------------@-------.-----

Точила б.б.

7500 Прилеп

07:30 - 17:00

Пон. - Петок

048 417 755

-----------@-----.----

Точила б.б.

7500 Прилеп

07:30 - 17:00

Пон. - Петок

Следете ги препораките на Министерството за образование и наука, учете преку интернет и придржувајте се кон препораките на Комисијата за здравство.

Резултати од меѓународен натпревар по Англиски јазик HIPPO

Ученици кои продолжуваат во полуфинале на меѓународниот натпревар по Англиски јазик HIPPO 2023 од нашето училиште се:

Little Hippo
1.Ања Василоска
Hippo 1
1.Марија Михајлоска
2.Ива Иваноска
Hippo 3
1.Михаил Николоски
2.Христина Варошаноска
Честитки до учениците и им посакуваме многу успех во полуфинале.
Коментарите се затворени.