Честитка по повод денот на ромите - Блаже Конески

Адреса: Точила б.б. 7500 Прилеп

Прием на ученици со поднесување на електронска апликација

048 417 755

------------@-------.-----

Точила б.б.

7500 Прилеп

07:30 - 17:00

Пон. - Петок

048 417 755

-----------@-----.----

Точила б.б.

7500 Прилеп

07:30 - 17:00

Пон. - Петок

Честитка по повод денот на ромите

Честит „Меѓународен ден на Ромите“ на сите ученици Роми од ООУ„Блаже Конески“.

Comments are closed.