Детска недела 2023 - „Во име на љубовта“ - Блаже Конески

Адреса: Точила б.б. 7500 Прилеп

Прием на ученици со поднесување на електронска апликација

048 417 755

------------@-------.-----

Точила б.б.

7500 Прилеп

07:30 - 17:00

Пон. - Петок

048 417 755

-----------@-----.----

Точила б.б.

7500 Прилеп

07:30 - 17:00

Пон. - Петок

Детска недела 2023 – „Во име на љубовта“

Учениците од II-3 одделение под менторство на наставничката Весна Арсиќ изведоа Работилница на тема „Во име на љубовта“ „Најдобрата љубов е онаа што ти ја буди душата; онаа што нè прави да посегнеме повеќе, онаа што всадува оган во нашите срца и му нуди мир на нашиот ум. Срцето го сака она што го сака, а ние сакаме да учиме, играме, танцуваме, соработуваме, да се поддржуваме!

Коментарите се затворени.