Работилница - Есенски плодови - Блаже Конески

Адреса: Точила б.б. 7500 Прилеп

Прием на ученици со поднесување на електронска апликација

048 417 755

------------@-------.-----

Точила б.б.

7500 Прилеп

07:30 - 17:00

Пон. - Петок

048 417 755

-----------@-----.----

Точила б.б.

7500 Прилеп

07:30 - 17:00

Пон. - Петок

Работилница – Есенски плодови

Работилница – Есенски плодови Опишување на плодови, збогатување на речникот, изразување со јасна мисла и целосна реченица. Секако и дегустирање.
Учениците од 3-3 и наставничката Габриела Стевананџија.
 
 
Коментарите се затворени.