Доделени дипломи на најдобрите ученици на натпреварот МЛАДИ ТЕХНИЧАРИ и ПРИРОДНИЦИ - Блаже Конески

Адреса: Точила б.б. 7500 Прилеп

Прием на ученици со поднесување на електронска апликација

048 417 755

------------@-------.-----

Точила б.б.

7500 Прилеп

07:30 - 17:00

Пон. - Петок

048 417 755

-----------@-----.----

Точила б.б.

7500 Прилеп

07:30 - 17:00

Пон. - Петок

Доделени дипломи на најдобрите ученици на натпреварот МЛАДИ ТЕХНИЧАРИ и ПРИРОДНИЦИ

Доделени дипломите на нашите најдобри ученици на натпреварот МЛАДИ ТЕХНИЧАРИ и ПРИРОДНИЦИ организиран од Народна Техника Прилеп. 🥇Антонио Јованоски 1 место 🥇Матеј Чиртоски 1место 🥇Виктор Трпкоски 1место 🥈Максим Талески 2 место 🥉Ивана Халева 3 место Ментор Лиле Талеска.

Comments are closed.