Викторија Анѓелеска од 9-2 ја понесе „титулата“ првенец на генерација - Блаже Конески

Адреса: Точила б.б. 7500 Прилеп

Прием на ученици со поднесување на електронска апликација

048 417 755

------------@-------.-----

Точила б.б.

7500 Прилеп

07:30 - 17:00

Пон. - Петок

048 417 755

-----------@-----.----

Точила б.б.

7500 Прилеп

07:30 - 17:00

Пон. - Петок

Викторија Анѓелеска од 9-2 ја понесе „титулата“ првенец на генерација

Викторија Анѓелеска од 9-2 се гордееме со тебе, да се понесе ,,титулата ” првенец на генерација е успех, но воедно и одговорност, затоа што треба во иднина да го одржиш и надградиш постигнатиот успех. Ти посакуваме среќа и успеси во понатамошното образование.
 П.С. Не заборавај каде ги направи првите чекори.🍀🍀🍀
Comments are closed.