„Генералка викенд 2023“ - Блаже Конески

Адреса: Точила б.б. 7500 Прилеп

Прием на ученици со поднесување на електронска апликација

048 417 755

------------@-------.-----

Точила б.б.

7500 Прилеп

07:30 - 17:00

Пон. - Петок

048 417 755

-----------@-----.----

Точила б.б.

7500 Прилеп

07:30 - 17:00

Пон. - Петок

„Генералка викенд 2023“

На 13.05.2023 Сабота учениците од 8мо одделение и членовите од еколошката секција заедно со наставничката Павлинче Темелкоска Ристеска при ООУ „Блаже Конески” ја поддржаа и активно учествуваа во акцијата „Генералка викенд 2023″ предводена од Градоначалникот и екипи на ЈКП Комуналец која се реализираше во месноста Вештачко езеро.

 

Коментарите се затворени.