Хуманитарна акција на во организација на ученичниот парламент - Блаже Конески

Адреса: Точила б.б. 7500 Прилеп

Прием на ученици со поднесување на електронска апликација

048 417 755

------------@-------.-----

Точила б.б.

7500 Прилеп

07:30 - 17:00

Пон. - Петок

048 417 755

-----------@-----.----

Точила б.б.

7500 Прилеп

07:30 - 17:00

Пон. - Петок

Следете ги препораките на Министерството за образование и наука, учете преку интернет и придржувајте се кон препораките на Комисијата за здравство.

Хуманитарна акција на во организација на ученичниот парламент

Во знак на солидарност на населението од Турција и Сирија, на иницијатива на учениците од Ученичкиот парламент при ООУ „Блаже Конески“, беше спроведена хуманитарна акција.
На хуманитарниот настан беа собрани парични средства во износ од 26,691 денар за помош на настраданото население од земјотресот кој ги зафати Турција и Сирија.
Коментарите се затворени.