Јазикот треба да го цениме, да го негуваме и со гордост да го употребуваме - Блаже Конески

Адреса: Точила б.б. 7500 Прилеп

Прием на ученици со поднесување на електронска апликација

048 417 755

------------@-------.-----

Точила б.б.

7500 Прилеп

07:30 - 17:00

Пон. - Петок

048 417 755

-----------@-----.----

Точила б.б.

7500 Прилеп

07:30 - 17:00

Пон. - Петок

Јазикот треба да го цениме, да го негуваме и со гордост да го употребуваме

Учениците од V 5 одделение заедно со наставничка Анета Кукуноска по повод 24 Мај „Свети Кирил и Методиј“ – Ден на сесловенските просветители, изработија проект со кој искажаа благодарност до нашите први учители,нашите први просветители.Ви благодариме наши први учители за Вашето дело. Учениците порачаа: „Јазикот треба да го цениме, да го негуваме и со гордост да го употребуваме“.

Коментарите се затворени.