Велигденска весела работилница - Блаже Конески

Адреса: Точила б.б. 7500 Прилеп

Прием на ученици со поднесување на електронска апликација

048 417 755

------------@-------.-----

Точила б.б.

7500 Прилеп

07:30 - 17:00

Пон. - Петок

048 417 755

-----------@-----.----

Точила б.б.

7500 Прилеп

07:30 - 17:00

Пон. - Петок

Велигденска весела работилница

Првачињата од прво 1 и прво 2 одд. со наставничките Павлина Звездоска и Дијана Смугреска, реализираа велигденски активности. Боеја велигденски јајца и гипсени зајачиња, пееја велигденска песна, се запознаа со значењето на најголемиот христијански празник Велигден. За многу години да е!

Коментарите се затворени.