Новогодишна честитка II-3 одделение - Блаже Конески

Адреса: Точила б.б. 7500 Прилеп

Прием на ученици со поднесување на електронска апликација

048 417 755

------------@-------.-----

Точила б.б.

7500 Прилеп

07:30 - 17:00

Пон. - Петок

048 417 755

-----------@-----.----

Точила б.б.

7500 Прилеп

07:30 - 17:00

Пон. - Петок

Новогодишна честитка II-3 одделение

Учениците од II-3 одделение под менторство на наставничката Весна Арсиќ полека ги одбројуваат и последните мигови од оваа година. Зад нив оставени 365 денови, секој различен и посебен на свој начин.Искажани пораки и честитки,полни со љубов и топлина од малите дечиња за успешна, среќна и бериќетна НОВА 2024 ГОДИНА!

Коментарите се затворени.