Одбележан 22 Април - Ден на планетата Земја - Блаже Конески

Адреса: Точила б.б. 7500 Прилеп

Прием на ученици со поднесување на електронска апликација

048 417 755

------------@-------.-----

Точила б.б.

7500 Прилеп

07:30 - 17:00

Пон. - Петок

048 417 755

-----------@-----.----

Точила б.б.

7500 Прилеп

07:30 - 17:00

Пон. - Петок

Одбележан 22 Април – Ден на планетата Земја

Учениците од V 5 одделение заедно со нивната наставничка Анета Кукуноска по повод,, 22 Април – Ден на планетата Земја ” изработија проект на кој ја прикажаа љубовта и желбата за чување на нашата планета Земја. Мото:Мото: Нашата планета е наш единствен дом, заедно да се грижиме и да ја чуваме! Да ја обновуваме природата и да изградиме здрава планета. Само со одговорно однесување можеме да ја зачуваме животната средина. Секој од нас има одговорност за планетата Земја. Да ја подигнеме свеста за чување, љубов и правилно однесување кон нашата планета.

Коментарите се затворени.