Одбележана Детска недела во ООУ „Блаже Конески“ - Блаже Конески

Адреса: Точила б.б. 7500 Прилеп

Прием на ученици со поднесување на електронска апликација

048 417 755

------------@-------.-----

Точила б.б.

7500 Прилеп

07:30 - 17:00

Пон. - Петок

048 417 755

-----------@-----.----

Точила б.б.

7500 Прилеп

07:30 - 17:00

Пон. - Петок

Одбележана Детска недела во ООУ „Блаже Конески“

Учениците од III-3 одделение под менторство на наставничката Габриела Стевананџија одржаа работилница по мотото “Јас и светот околу мене”. Околу нас има милиони различни од нас, но заедничката сила која не сплотува сите е љубовта и другарството. Подади рака на секој во светот околу тебе!

Коментарите се затворени.