Работилница под мотото „Јас и светот околу мене“ - Блаже Конески

Адреса: Точила б.б. 7500 Прилеп

Прием на ученици со поднесување на електронска апликација

048 417 755

------------@-------.-----

Точила б.б.

7500 Прилеп

07:30 - 17:00

Пон. - Петок

048 417 755

-----------@-----.----

Точила б.б.

7500 Прилеп

07:30 - 17:00

Пон. - Петок

Работилница под мотото „Јас и светот околу мене“

Учениците од II2 одд. под менторство на наставничката Наташа Ристеска одржаа работилница под мотото „Јас и светот околу мене“. Според Конвенцијата за правата на детето, секое дете има право на одмор, игра и слободно време. Децата секојдневно го користат тоа право и никој не смее да им го скрати.

Коментарите се затворени.