Првачињата од прво 2 одд. го одбележаа Денот на планетата Земја со повеќе активности - Блаже Конески

Адреса: Точила б.б. 7500 Прилеп

Прием на ученици со поднесување на електронска апликација

048 417 755

------------@-------.-----

Точила б.б.

7500 Прилеп

07:30 - 17:00

Пон. - Петок

048 417 755

-----------@-----.----

Точила б.б.

7500 Прилеп

07:30 - 17:00

Пон. - Петок

Првачињата од прво 2 одд. го одбележаа Денот на планетата Земја со повеќе активности

Првачињата од прво 2 одд. го одбележаа Денот на планетата Земја со повеќе активности – учеа како да ја чуваат планетата, како биде зелена и чиста, цртаа, сликаа, интерпретираа стихотворба ,,Се’ што расте” и пееја ,,Еколошка песна”.

Коментарите се затворени.