Велигденска работилница - Блаже Конески

Адреса: Точила б.б. 7500 Прилеп

Прием на ученици со поднесување на електронска апликација

048 417 755

------------@-------.-----

Точила б.б.

7500 Прилеп

07:30 - 17:00

Пон. - Петок

048 417 755

-----------@-----.----

Точила б.б.

7500 Прилеп

07:30 - 17:00

Пон. - Петок

Велигденска работилница

Денес учениците од 7-2 и 7-4 оддделение по предметот Вештини на живеење имаа Велигденска работилница. Се запознаа со значењето на празникот,вапцуваа јајца со природни бои- куркума, кафе, цвекло ,но научија и како се вапцуваат јајца со бои во прав. Се разбуди и детската фантазија па шараа јајца со темперни бои и фломастери. ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ -НАВИСТИНА ВОСКРЕСЕ.

Коментарите се затворени.