Работилница на тема „Учителот е ѕвезда што не води“ - Блаже Конески

Адреса: Точила б.б. 7500 Прилеп

Прием на ученици со поднесување на електронска апликација

048 417 755

------------@-------.-----

Точила б.б.

7500 Прилеп

07:30 - 17:00

Пон. - Петок

048 417 755

-----------@-----.----

Точила б.б.

7500 Прилеп

07:30 - 17:00

Пон. - Петок

Работилница на тема „Учителот е ѕвезда што не води“

Учениците од II 1 одд под менторство на наставничката Наташа Димеска по повод 5 Октомври Денот на учителот изведоа работилница на тема УЧИТЕЛОТ Е ЅВЕЗДА ШТО НЕ ВОДИ во која им испратија честитки на сите наставници во светот.

Comments are closed.