Честитки по повод светскиот ден на учителот - Блаже Конески

Адреса: Точила б.б. 7500 Прилеп

Прием на ученици со поднесување на електронска апликација

048 417 755

------------@-------.-----

Точила б.б.

7500 Прилеп

07:30 - 17:00

Пон. - Петок

048 417 755

-----------@-----.----

Точила б.б.

7500 Прилеп

07:30 - 17:00

Пон. - Петок

Честитки по повод светскиот ден на учителот

Пријатно изненадување за наставниците е честитката за Светскиот ден на учителите, која ја добија од учениците од 8-те одделенија.

По повод Детската недела, учениците од 8 – те одд. изработија честитка за нивните наставници, со која им гочеститаат 5-ти Октомври Светскиот ден на учителите.
Коментарите се затворени.