Резултати од ЕЛТАМ општинскиот натпревар по Англиски јазик - Блаже Конески

Адреса: Точила б.б. 7500 Прилеп

Прием на ученици со поднесување на електронска апликација

048 417 755

------------@-------.-----

Точила б.б.

7500 Прилеп

07:30 - 17:00

Пон. - Петок

048 417 755

-----------@-----.----

Точила б.б.

7500 Прилеп

07:30 - 17:00

Пон. - Петок

Резултати од ЕЛТАМ општинскиот натпревар по Англиски јазик

Продолжуваме со традицијата на учество на натпревари и освојување на награди.

Резултатите од напреварот се како што следува:

Лорин Кочоски – V-3 одделение освоено трето место.

Анастасија Николоска – VIII-5 освоено второ место.

Леонид Петрески – VIII-1 освоено трето место.

Надја Митрик – VI-3 освоено трето место.

Ена Тодороска – VI-1 освоено трето место.

Јана Димовска – VIII-3 пофалница.

Сара Петреска – VII-2 освоено прво место.

Марија Велеска – V-2 пофалница.

Јана Спиркоска – IX-3 второ место.

Ана Велеска – IX-5 трето место.

Честитки до сите учесници и до наградените ученици.

Comments are closed.