HIPPO - Блаже Конески

Адреса: Точила б.б. 7500 Прилеп

Прием на ученици со поднесување на електронска апликација

048 417 755

------------@-------.-----

Точила б.б.

7500 Прилеп

07:30 - 17:00

Пон. - Петок

048 417 755

-----------@-----.----

Точила б.б.

7500 Прилеп

07:30 - 17:00

Пон. - Петок

HIPPO

Ученици кои продолжуваат во полуфинале на меѓународниот натпревар по Англиски јазик HIPPO 2023 од нашето училиште се: Little Hippo 1.Ања Василоска Hippo 1 1.Марија Михајлоска 2.Ива Иваноска Hippo 3 1.Михаил Николоски 2.Христина Варошаноска Честитки до учениците и им посакуваме многу успех во полуфинале.
Читај повеќе