Резултати од општинскиот натпревар по англиски јазик - Блаже Конески

Адреса: Точила б.б. 7500 Прилеп

Прием на ученици со поднесување на електронска апликација

048 417 755

------------@-------.-----

Точила б.б.

7500 Прилеп

07:30 - 17:00

Пон. - Петок

048 417 755

-----------@-----.----

Точила б.б.

7500 Прилеп

07:30 - 17:00

Пон. - Петок

Резултати од општинскиот натпревар по англиски јазик

Нашите ученици го постигна следниот успех :
5то одд: Ања Василоска Ментор:Филип Ристески 3то место
7мо одд. Ена Тодороска Ментор Марија Василеска 1во место
  Надја Митрик Ментор Марија Василеска 2ро место
8мо одд. Сара Петреска Ментор Валентина Кочоска 3то место
9то одд. Михаил Николоски Ментор Драгица Костадиноска 3то место
Честитки за освоените награди и повеќе успех на регионалниот натпревар.
Comments are closed.