Ученици од 9-то одделение засадија садници во дворот на училиштето - Блаже Конески

Адреса: Точила б.б. 7500 Прилеп

Прием на ученици со поднесување на електронска апликација

048 417 755

------------@-------.-----

Точила б.б.

7500 Прилеп

07:30 - 17:00

Пон. - Петок

048 417 755

-----------@-----.----

Точила б.б.

7500 Прилеп

07:30 - 17:00

Пон. - Петок

Ученици од 9-то одделение засадија садници во дворот на училиштето

По повод 21-ви март – Денот на пролетта и екологијата, нашите ученици од 9-то одделение се вклучија во акција и засадија садници во дворот на училиштето кои беа донација од АМД Прилепец – Прилеп. Со ова сакаме да ја подигнеме свеста и да пратиме порака дека само здрава природа гарантира здрав живот.

 

Коментарите се затворени.