Резултати од регионален натпревар по Биологија - Блаже Конески

Адреса: Точила б.б. 7500 Прилеп

Прием на ученици со поднесување на електронска апликација

048 417 755

------------@-------.-----

Точила б.б.

7500 Прилеп

07:30 - 17:00

Пон. - Петок

048 417 755

-----------@-----.----

Точила б.б.

7500 Прилеп

07:30 - 17:00

Пон. - Петок

Резултати од регионален натпревар по Биологија

Резултати од регионален натпревар по Биологија 07.04.2023 -наставник Николоска Анета

 

ученик одделение награда
Никола Атанасоски 7-3 втора
Сара Петреска 7-2 втора
Андреј Ивчески 7-2 трета
Ева Стеваноска 7-1 втора
Ива Оклеска 7-1 пофалница
Јана Смилеска 7-5 трета
Марко Чеврески 7-1 пофалница
Матеј Костадиноски 7-1 учество
Лука Кочоски 7-1 пофалница
Стефани Коњароска 7-5 трета
Ангела Челебитова 9-5 втора
Елена Бошеска 9-2 прва
Милош Игнатовски 9-1 втора
Ангела Петреска 9-3 втора
Јана Пирганоска 9-5 трета
Марија Димкоска 9-3 трета
Христијан Пирганоски 9-5 трета
Леонид Долгоски 9-3 пофалница

 

Резултати од регионален натпревар БИОЛОГИЈА  07.042023  – наставник Игнатоска Христина

Ученик Одделение Награда
Павел Илиоски 8-4 Трета
Петар Шукуроски 8-4 Трета
Михаил Николоски 8-4 Трета
Леонид Петрески 8-1 Трета
Матеа Мирческа 8-4 трета

 

 

Коментарите се затворени.