Регионален натпревар по Гермаски јазик - Блаже Конески

Адреса: Точила б.б. 7500 Прилеп

Прием на ученици со поднесување на електронска апликација

048 417 755

------------@-------.-----

Точила б.б.

7500 Прилеп

07:30 - 17:00

Пон. - Петок

048 417 755

-----------@-----.----

Точила б.б.

7500 Прилеп

07:30 - 17:00

Пон. - Петок

Следете ги препораките на Министерството за образование и наука, учете преку интернет и придржувајте се кон препораките на Комисијата за здравство.

Регионален натпревар по Гермаски јазик

На 12.04.2023 се одржа регионален натпревар по Германски јазик во Битола.

Учениците од нашето училиште, кои се пласираа на државен натпревар се: 6одд Софиа Виданоска, Ева Тодороска, Ена Тодороска а од 7одд Јана Иванова, Мелани Ѓорѓеска и Илија Јаневски.

Учениците од осмо и деветто одделение добија пофалница за учество.

 

Коментарите се затворени.