Резултати од регионалниот натпревар по Природни науки - Блаже Конески

Адреса: Точила б.б. 7500 Прилеп

Прием на ученици со поднесување на електронска апликација

048 417 755

------------@-------.-----

Точила б.б.

7500 Прилеп

07:30 - 17:00

Пон. - Петок

048 417 755

-----------@-----.----

Точила б.б.

7500 Прилеп

07:30 - 17:00

Пон. - Петок

Резултати од регионалниот натпревар по Природни науки

Од официјалните резултати од регионалниот натпревар по Природни науки, нашите ученици го постигна следниот успех :
5то одд:
Бисера Анѓелеска -1 награда (пласирана на државен натпревар)
Огнен Најдоски -2 награда

(пласиран на државен натпревар)
Матеј Ристески -3 награда
Ренато Јандреоски -3 награда
Тара Пирганоска -3 награда
Христијан Цуцулески -3 награда
Ана Марија Илиеска -3 награда
Дарио Ристески -3 награда
Христијан Цивкароски -пофалница
Марија Магдалена Велевачкоска -пофалница
Вања Стомнароска -пофалница
Немања Стевановиќ -учество
Честитки за освоените награди на учениците и менторот и успех на државен натпревар.
Коментарите се затворени.