Официјални резултати од регионалниот натпревар по Природни науки - Блаже Конески

Адреса: Точила б.б. 7500 Прилеп

Прием на ученици со поднесување на електронска апликација

048 417 755

------------@-------.-----

Точила б.б.

7500 Прилеп

07:30 - 17:00

Пон. - Петок

048 417 755

-----------@-----.----

Точила б.б.

7500 Прилеп

07:30 - 17:00

Пон. - Петок

Официјални резултати од регионалниот натпревар по Природни науки

Од официјалните резултати од регионалниот натпревар по Природни науки, нашите ученици од 4то одд.го постигна следниот успех :
Илина Наумоска – втора награда ( пласман на државен натпревар )
Јелена Стојановска-трета награда
Даријан Дукоски трета награда

Честитки за учениците и менторите и успех на државниот натпревар.

Коментарите се затворени.