Соработка со Дневниот центар ,,Ѕуница'' во реализација на активности по повод 3 Декември – Меѓународен ден на лицата со попреченост - Блаже Конески

Адреса: Точила б.б. 7500 Прилеп

Прием на ученици со поднесување на електронска апликација

048 417 755

------------@-------.-----

Точила б.б.

7500 Прилеп

07:30 - 17:00

Пон. - Петок

048 417 755

-----------@-----.----

Точила б.б.

7500 Прилеп

07:30 - 17:00

Пон. - Петок

Соработка со Дневниот центар ,,Ѕуница” во реализација на активности по повод 3 Декември – Меѓународен ден на лицата со попреченост

По повод 3 ти Декември – Меѓународен ден на лицата со попреченост ООУ „Блаже Конески“ Прилеп имаше успешна соработка и придонес во реализација на тековните активности во Дневниот центар „Ѕуница“ Прилеп под менторство на наставничката Елена Димоска Николоска со учениците од IX-4 IX-5 одд со цел градење праведна и инклузивна иднина за сите.

Благодарност до Дневниот центар „Ѕуница“ за доделената благодарница.

Comments are closed.