Работилница „Сите деца под ист чадор“ со учениците од 1-3 одделение - Блаже Конески

Адреса: Точила б.б. 7500 Прилеп

Прием на ученици со поднесување на електронска апликација

048 417 755

------------@-------.-----

Точила б.б.

7500 Прилеп

07:30 - 17:00

Пон. - Петок

048 417 755

-----------@-----.----

Точила б.б.

7500 Прилеп

07:30 - 17:00

Пон. - Петок

Работилница „Сите деца под ист чадор“ со учениците од 1-3 одделение

„Сите деца под ист чадор“ е мотото на првачињата од 1-3 одделение под менторство на наставничката Кокица Стојческа и образовниот асистент Марина Тодеска по повод 3- Декември- Меѓународен ден за лица со попреченост.Низ низа активности прати ја јасна порака дека различностите го прават светот посебен!

Коментарите се затворени.