Во чест на сите жени, мајки...борци коишто секојдневно инспирираат! - Блаже Конески

Адреса: Точила б.б. 7500 Прилеп

Прием на ученици со поднесување на електронска апликација

048 417 755

------------@-------.-----

Точила б.б.

7500 Прилеп

07:30 - 17:00

Пон. - Петок

048 417 755

-----------@-----.----

Точила б.б.

7500 Прилеп

07:30 - 17:00

Пон. - Петок

Во чест на сите жени, мајки…борци коишто секојдневно инспирираат!

Во чест на сите жени, мајки, баби…борци коишто секојдневно инспирираат! Учениците од II- 3 одделение под менторство на наставничката Весна Арсиќ со љубов и внимание, организирaa работилница во чест на 8 Март. Во прекрасна атмосфера проследена со песна, видео пораки, смеа го одбележаа празникот на жената!
СРЕЌЕН ПРАЗНИК!
Прекрасни мали дечиња, бидете среќни, играјте и смејте се, вистнски подарок сте за сите нас, посебно за Вашата наставничка!

Comments are closed.