Ангел го освои првото место на државниот натпревар за вокални солисти - Блаже Конески

Адреса: Точила б.б. 7500 Прилеп

Прием на ученици со поднесување на електронска апликација

048 417 755

------------@-------.-----

Точила б.б.

7500 Прилеп

07:30 - 17:00

Пон. - Петок

048 417 755

-----------@-----.----

Точила б.б.

7500 Прилеп

07:30 - 17:00

Пон. - Петок

Следете ги препораките на Министерството за образование и наука, учете преку интернет и придржувајте се кон препораките на Комисијата за здравство.

Ангел го освои првото место на државниот натпревар за вокални солисти

🥇На 06.05.2023 во домот на култура “Марко Цепенков”- Прилеп се одржа државниот натпревар за вокални солисти.

Нашиот ученик Ангел Кулески од VII-1 одделение под менторство на наставничката Маја Кузманоски освои ПРВО МЕСТО со освоени 92 бода!!!

Коментарите се затворени.