Ангел Кулески - Прво место за вокална интерпретација на државен натпревар - Блаже Конески

Адреса: Точила б.б. 7500 Прилеп

Прием на ученици со поднесување на електронска апликација

048 417 755

------------@-------.-----

Точила б.б.

7500 Прилеп

07:30 - 17:00

Пон. - Петок

048 417 755

-----------@-----.----

Точила б.б.

7500 Прилеп

07:30 - 17:00

Пон. - Петок

Ангел Кулески – Прво место за вокална интерпретација на државен натпревар

Честитки за Ангел Кулески VIII одд за

ПРВО МЕСТО на државен натпревар по музичко образование- вокална интерпретација
🥇 Ментор: Маја Кузманоски.

 

 

Коментарите се затворени.