Резултати од регионалниот натпревар по Англиски јазик ELTAM - Блаже Конески

Адреса: Точила б.б. 7500 Прилеп

Прием на ученици со поднесување на електронска апликација

048 417 755

------------@-------.-----

Точила б.б.

7500 Прилеп

07:30 - 17:00

Пон. - Петок

048 417 755

-----------@-----.----

Точила б.б.

7500 Прилеп

07:30 - 17:00

Пон. - Петок

Следете ги препораките на Министерството за образование и наука, учете преку интернет и придржувајте се кон препораките на Комисијата за здравство.

Резултати од регионалниот натпревар по Англиски јазик ELTAM

На регионалниот натпревар по Англиски јазик ELTAM кој се одржа денеска нашите ученици ги освоија следните места:

Лорин Кочоски 5 одд. – 2ро место
Ментор: Филип Ристески

Ена Тодороска 6 одд- 2ро место
Надја Митрик 6 одд.- 2ро место
Ментор: Марија Василеска

Сара Петреска 7одд. – 1во место
Ментор: Валентина Кочоска

Леонид Петрески 8 одд.-2ро место
Ментор : Драгица Костадиноска

Јана Спироска 9 одд.-2ро место
Ана Велеска 9то одд – 3то место
Ментор: Васе Василоска
Честитки за учениците, продолжуваат на државен каде им посакуваме уште поголем успех! 👏🏻

Коментарите се затворени.