ЕКО Првоаприлски маскембал - Блаже Конески

Адреса: Точила б.б. 7500 Прилеп

Прием на ученици со поднесување на електронска апликација

048 417 755

------------@-------.-----

Точила б.б.

7500 Прилеп

07:30 - 17:00

Пон. - Петок

048 417 755

-----------@-----.----

Точила б.б.

7500 Прилеп

07:30 - 17:00

Пон. - Петок

ЕКО Првоаприлски маскембал

Учениците од II-3 одделение под менторство на наставничката Весна Арсиќ го одбележаа денешниот ден на поразличен начин. Организираа ЕКО Првоаприлски маскембал, под мотото: ОТПАДОТ ДА ГО СЕЛЕКТИРАМЕ, ЗА ДА ГО РЕЦИКЛИРАМЕ! ДА СЕ ПОДИГНЕ ЕКОЛОШКАТА СВЕТ! Учениците продефилираа во паркот облечени во креации од рециклиран материјал, отпад. Благодарност до родителите кои го поддржаа овој настан и заеднички помогнаа да се реализира истиот. На тој начин повторно се покажа и докажа дека најважниот образовен триаголник НАСТАВНИК- УЧЕНИК-РОДИТЕЛ, Е ПАТОТ КОН УСПЕХОТ! ЗАЕДНО СМЕ ПОСИЛНИ!

Коментарите се затворени.