Мартинки за нашите наставници - Блаже Конески

Адреса: Точила б.б. 7500 Прилеп

Прием на ученици со поднесување на електронска апликација

048 417 755

------------@-------.-----

Точила б.б.

7500 Прилеп

07:30 - 17:00

Пон. - Петок

048 417 755

-----------@-----.----

Точила б.б.

7500 Прилеп

07:30 - 17:00

Пон. - Петок

Мартинки за нашите наставници

Учениците од 7-2 и 7-4 одделение под менторство на наставничката Емилија Ристеска изработија мартинки кои ги подарија на наставниците во нашето училиште.

Comments are closed.