Резултати од Општински натпревар по природни науки - Блаже Конески

Адреса: Точила б.б. 7500 Прилеп

Прием на ученици со поднесување на електронска апликација

048 417 755

------------@-------.-----

Точила б.б.

7500 Прилеп

07:30 - 17:00

Пон. - Петок

048 417 755

-----------@-----.----

Точила б.б.

7500 Прилеп

07:30 - 17:00

Пон. - Петок

Резултати од Општински натпревар по природни науки

Општински натпревар по природни науки

Ментор Анета Николоска 6то одделение
Марија Сливоска 2ра награда
Димитар Седлоски 2ра награда
Леонтина Павлоска 3та награда
Ангела Божиноска 3та награда

Ментор Аческа Симона – 5то одделение
Матеј Ристески -1ва награда
Бисера Ангелеска- 2ра награда
Огнен Најдоски -2ра награда
Ренато Јандрески- 3та награда
Тара Пирганоска -3та награда
Христијан Цуцулески- 3та награда
Христијај Цивкароски- 3та награда
Вања Стомнароска- 3та награда
Ана Марија Илиеска- 3та награда
Марија Магдалена Велевачкоска – пофалница
Дарио Ристески- пофалница
Немања Стевановиќ- пофалница

Весна Конеска ментор- 4 то одделение
Даријан Дукоски – 2ра награда
Евгенија Димеска 4то одделение
Илина Наумоска- 1ва награда
Јелена Стојановска – 3та награда

Comments are closed.