Извештаи од општинските натпревари по биологија и природни науки - Блаже Конески

Адреса: Точила б.б. 7500 Прилеп

Прием на ученици со поднесување на електронска апликација

048 417 755

------------@-------.-----

Точила б.б.

7500 Прилеп

07:30 - 17:00

Пон. - Петок

048 417 755

-----------@-----.----

Точила б.б.

7500 Прилеп

07:30 - 17:00

Пон. - Петок

Извештаи од општинските натпревари по биологија и природни науки

ИЗВЕШТАЈ ЗА ОПШТИНСКИ НАТПРЕВАР ПРИРОДНИ НАУКИ IV ОДДЕЛЕНИЕ

10.03.2023

1.Сања Насевска  прва награда

2.Јана Ѓорѓиоска   втора награда

3.Борјана Петреска   трета награда

Ментор  Драшко Дичоски

1.Бисера Анѓелеска  втора награда

2.Огнен  Најдоски   втора награда

3.Ања Василоска   трета награда

4.Ана Марија Илиеска   трета награда

5.Ана Марија Тасеска    трета награда

6.Христијан Цуцулоски   трета награда

Ментор   Снежана Магероска

1.Владимир Патоски   втора награда

2.Калин Димитријевски трета награда

3.Немања Стевановиќ  ПОФАЛНИЦА

Ментор   Соња Конеска

1.Матеј Ристески    втора награда

2.Дарио Ристески    втора награда

3.Марија Магдалена Велевска   трета награда

4.Тара Пирганоска    трета награда

Ментор     Ангелка Баракоска

 

ИЗВЕШТАЈ ЗА ОПШТИНСКИ НАТПРЕВАР ПО БИОЛОГИЈА И ПРИРОДНИ НАУКИ 2023

10.03.2023 ГОДИНА 

БИОЛОГИЈА VIII ОДДЕЛЕНИЕ

1.Леонид Петрески  втора награда

2.Павел Илиоски   втора награда

3.Петар Шукуроски    втора награда

4.Матеа Мирческа    трета награда

5.Михаил Николоски   трета награда

ПРИРОДНИ НАУКИ VI ОДДЕЛЕНИ

1.Надја Митрик    прва награда

2.Ива Николоска   втора награда

3.Марио Манчевски   втора награда

4.Стефаниа Најдоска    втора награда

5.Андреа Андрееска   втора награда

6.Софиа Виданоска    втора награда

7.Ана Јорданоска   втора награда

8.Јована Маркоска   втора награда

 

*УЧЕНИЦИ ПРОДОЛЖУВААТ НА РЕГИОНАЛЕН НАТПРЕВАР

МЕНТОР :   ХРИСТИНА ИГНАТОСКА

 

Резултати од општински натпревар по Биологија -наставник Николоска Анета

 

ученик одделение награда
Никола Атанасоски 7-3 прва
Сара Петреска 7-2 прва
Андреј Ивчески 7-2 втора
Ева Стеваноска 7-1 втора
Ива Оклеска 7-1 втора
Јана Смилеска 7-5 втора
Марко Чеврески 7-1 втора
Матеј Костадиноски 7-1 трета
Лука Кочоски 7-1 трета
Стефани Коњароска 7-5 пофалница
Ангела Челебитова 9-5 прва
Елена Бошеска 9-2 прва
Милош Игнатовски 9-1 втора
Ангела Петреска 9-3 втора
Јана Пирганоска 9-5 втора
Марија Димкоска 9-3 трета
Христијан Пирганоски 9-5 трета
Леонид Долгоски 9-3 пофалница

 

Честитки на учениците кои добија награди и на оние кои учествуваа. Воедно, поттик до сите ученици да имаме уште многу учества на натпревари и освоени награди.

Коментарите се затворени.