Резултати од конкурсот за „8-ми Март“ - Блаже Конески

Адреса: Точила б.б. 7500 Прилеп

Прием на ученици со поднесување на електронска апликација

048 417 755

------------@-------.-----

Точила б.б.

7500 Прилеп

07:30 - 17:00

Пон. - Петок

048 417 755

-----------@-----.----

Точила б.б.

7500 Прилеп

07:30 - 17:00

Пон. - Петок

Резултати од конкурсот за „8-ми Март“

Резултати од распишаниот конкурс по повод 8-ми Март:

  1. Леона Аврамоска 92 одделение, ментор Катерија Димкоски – Прво место,
  2. Дејвид Демир 5 одделение, ментор Весна Арсиќ – Второ место,
  3. Благојче Павлески 73 одделение, ментор Виолета Христоска – Второ место,
  4. Мелани Ѓорѓеска 73 одделение, ментор Виолета Христоска, Трето место,
  5. Михаела Богданоска 71 одделение, ментор Виолета Христоска, Трето место.
Коментарите се затворени.