Ликовна и музичка работилница на тема „Добредојде пролет!“ - Блаже Конески

Адреса: Точила б.б. 7500 Прилеп

Прием на ученици со поднесување на електронска апликација

048 417 755

------------@-------.-----

Точила б.б.

7500 Прилеп

07:30 - 17:00

Пон. - Петок

048 417 755

-----------@-----.----

Точила б.б.

7500 Прилеп

07:30 - 17:00

Пон. - Петок

Ликовна и музичка работилница на тема „Добредојде пролет!“

Сликавме со водени боички и печатевме разнобојни цвеќиња на платно.

Истовремено слушавме и пеевме песнички за пролетта. Ја пречекавме пролетта весели, насмеани и распеани! Научивме и дека треба да си ја сакаме и чуваме природата. Прво 2 одделение.

Comments are closed.