Учениците од II-3 го одбележаа денот на пролетта - Блаже Конески

Адреса: Точила б.б. 7500 Прилеп

Прием на ученици со поднесување на електронска апликација

048 417 755

------------@-------.-----

Точила б.б.

7500 Прилеп

07:30 - 17:00

Пон. - Петок

048 417 755

-----------@-----.----

Точила б.б.

7500 Прилеп

07:30 - 17:00

Пон. - Петок

Учениците од II-3 го одбележаа денот на пролетта

Учениците од II-3 одделение под менторство на наставничката Весна Арсиќ  го одбележаа ДЕНОТ НА ПРОЛЕТТА И ДЕНОТ НА ПОЕЗИЈАТА! Пристигна пролетта во нивната училница во ново руво. Се пишуваа зборови,  асоцијации на пролетта.

Од дадени зборови се  создадоа и стихови за убавините на пролетта!

Пролетта, се буди, радост и убавини нуди!

Низ игра и песна, наставата  во училница е лесна!

Коментарите се затворени.