Матеј Тодоров е добитник на Гран при наградата за најдобра маска - Блаже Конески

Адреса: Точила б.б. 7500 Прилеп

Прием на ученици со поднесување на електронска апликација

048 417 755

------------@-------.-----

Точила б.б.

7500 Прилеп

07:30 - 17:00

Пон. - Петок

048 417 755

-----------@-----.----

Точила б.б.

7500 Прилеп

07:30 - 17:00

Пон. - Петок

Матеј Тодоров е добитник на Гран при наградата за најдобра маска

На изложбата поставена во центарот за култура „Марко Цепенков“ беа изложени околу 300 маски од основните и средните училишта. Гран при за најдобра маска му беше врачена на нашиот ученик, осмоодделенецот Матеј Тодоров за неговото дело насловено „Прилепски тутунар“.

Коментарите се затворени.