Месецот на книгата со освоени награди - Блаже Конески

Адреса: Точила б.б. 7500 Прилеп

Прием на ученици со поднесување на електронска апликација

048 417 755

------------@-------.-----

Точила б.б.

7500 Прилеп

07:30 - 17:00

Пон. - Петок

048 417 755

-----------@-----.----

Точила б.б.

7500 Прилеп

07:30 - 17:00

Пон. - Петок

Следете ги препораките на Министерството за образование и наука, учете преку интернет и придржувајте се кон препораките на Комисијата за здравство.

Месецот на книгата со освоени награди

По повод месецот на книгата, градската библиотека “Борка Талески” реализираше општински натпревар за најдобра рецитација, рецитација со уметнички квалитети, краснопис и лична творба. Нашето училиште се закити со две награди.

ПРВА НАГРАДА – Ана Марија Шашеска со својот ментор, Весна Арсиќ за учество на конкурсот за најдобра рецитација !

ТРЕТА НАГРАДА -Даријан Дукоски и Адам Прангоски-  со својот ментор  Весна Конеска за учество на конкурсот рецитација со уметнички квалитети.

Честитки до учениците и менторите!

Коментарите се затворени.