Натпревар по информатика - Блаже Конески

Адреса: Точила б.б. 7500 Прилеп

Прием на ученици со поднесување на електронска апликација

048 417 755

------------@-------.-----

Точила б.б.

7500 Прилеп

07:30 - 17:00

Пон. - Петок

048 417 755

-----------@-----.----

Точила б.б.

7500 Прилеп

07:30 - 17:00

Пон. - Петок

Натпревар по информатика

Во овогодишниот циклус на натпревари по информатика од областа на програмирањето во програмскиот јазик С++, ученикот Теодор Бошкоски при ООУ „Блаже Конески“ од Прилеп го постигна следниот успех

·         ТРЕТО Место  на 32 Регионален натпревар по информатика, одржан во Кавадарци на 09.03.2024 година

·         ТРЕТО Место на 35 Државен  натпревар по информатика, одржан во Скопје на 23.03.2024

Честитки за нашиот ученик, и многу успеси во иднина во областа на програмирањето.

Comments are closed.