Одбележување на 3 Демекври со учениците од III-3 oдд. - Блаже Конески

Адреса: Точила б.б. 7500 Прилеп

Прием на ученици со поднесување на електронска апликација

048 417 755

------------@-------.-----

Точила б.б.

7500 Прилеп

07:30 - 17:00

Пон. - Петок

048 417 755

-----------@-----.----

Точила б.б.

7500 Прилеп

07:30 - 17:00

Пон. - Петок

Одбележување на 3 Демекври со учениците од III-3 oдд.

Одбележување на 3 Декември, Meѓународен ден на лицата со попреченост.

По тој повод учениците од III-3 одделние под менторсто на наставничката Габриела Стевананџија одржаа работилница и обработка на сликовница „Девојчето со количката“.

Коментарите се затворени.