Почеток на изградбата на новата спортска сала во нашето училиште - Блаже Конески

Адреса: Точила б.б. 7500 Прилеп

Прием на ученици со поднесување на електронска апликација

048 417 755

------------@-------.-----

Точила б.б.

7500 Прилеп

07:30 - 17:00

Пон. - Петок

048 417 755

-----------@-----.----

Точила б.б.

7500 Прилеп

07:30 - 17:00

Пон. - Петок

Почеток на изградбата на новата спортска сала во нашето училиште

Денеска во нашето училиште беше означен почетокот на изградбата на новата спортска сала. Прилеп може да очекува уште оваа година некаде во втората половина на годината да има дополнителни околу 4.000.000 евра кои што би биле за инфраструктурни проекти кои што ќе ги понуди Општината, ова денеска преку изјава за медиумите го истакна пратеникот Александар Николоски.

Коментарите се затворени.