Прво место на државниот онлајн натпревар за ученички иницијативи - Блаже Конески

Адреса: Точила б.б. 7500 Прилеп

Прием на ученици со поднесување на електронска апликација

048 417 755

------------@-------.-----

Точила б.б.

7500 Прилеп

07:30 - 17:00

Пон. - Петок

048 417 755

-----------@-----.----

Точила б.б.

7500 Прилеп

07:30 - 17:00

Пон. - Петок

Прво место на државниот онлајн натпревар за ученички иницијативи

Тимот ученици Марија Стојаноска, Андреј Бошески и Елена Јандреовски го освои првото место на државниот онлајн натпревар за ученички иницијативи, Граѓанско на дело: Од идеја до позитивна промена.

Натпреварот за теми од полето на Граѓанското образование, спроведувањето на ученичките иницијативи и младинското учество беше организиран во рамките на Проектот на УСАИД за меѓуетничка интеграција на младите во образованието, имплементиран од Македонскиот центар за граѓанско образование, во соработка со Младинскиот образовен форум.

 

Коментарите се затворени.